Nuci de Sapun

Nuci de Sapun

Nuci de Sapun (Profesional Tip Consult) are sediul in Iasi.

Livrarea produselor lor este GRATUITĂ (prin Poșta Română) pentru comenzile ce depasesc 225 RON. În cazul în care doriți expedierea prin Fan Courier veți achita doar diferența de preț dintre cele două variante de transport. Pentru comenzi mai mici de 225 RON costurile expedierii coletelor se stabilesc în funcție de modalitatea de plată (ramburs sau prin transfer bancar), greutatea coletului, iar în cazul Fan Courier pot exista taxe suplimentare în cazul în care localitatea de destinație nu este în raza de acoperire a acestui curier.

Dupa cum ati vazut, preturile de la site-urile magazinelor cu care colaboram sunt aceleasi cu preturile de la Raw Vegan Mall. Magazinul merge pe un principiu de intermediere si fiecare distribuitor ofera un mic comision la fiecare vanzare. Daca doriti sa contribuiti la promovarea activitatii Ligiei Pop in Romania, chiar daca cumparati direct de la site-urile/magazinele distribuitorilor, precizati ca veniti din partea Raw Vegan Mall sau Ligiei Pop. Va multumim pentru suport!

Unt de shea Bio nerafinat Benin 100gr

19,50RON

Untul de Shea se obţine din nucile arborelui Shea-Karité, arbore care începe să rodească după aproximativ 15 ani şi poate da roade de calitate maximă începând de la vârsta de 30 de ani.

Arborele de shea este un foarte important obiect al dezvoltării durabile a economiei rurale africane; începând cu anii `70 s-au depus eforturi considerabile în Ghana pentru a porni activitatea de producție și valorificare.

Pret: 19,50RON

Ulei de Borago Bio, iarba mielului 50ml

22,40RON

Uleiul de borago are efect antirid si previne pierderea fermităţii pielii, restaurează elasticitatea şi tonicitatea tenului, reduce roşeaţa, petele, mâncărimile şi inflamaţia.

Borago sau Limba mielului este o plantă originară din Asia mică, răspandită acum şi în Europa.
Florile produc numeroase seminţe, motiv pentru care continuă să crească şi să se răspândească în locul în care a fost semănată planta. Din seminţele plantei se obţine prin presare uleiul pur preţios.

Pret: 22,40RON

Ulei de Rosa Mosqueta Bio, 50 ml

26,25RON

Uleiul de Rosa mosqueta, un adevărat elixir al pielii, este regenerator de ţesut, îmbunătăţeşte elasticitatea tenului, previne îmbătrânirea prematură. Renumit pentru atenuarea cicatricilor. Ideal pentru masaj facial. Promovează creşterea nivelului de colagen şi elastină.

Pret: 26,25RON

Ulei de cocos Bio Mayam 100gr

14,20RON

Uleiul de cocos este extrem de preţios şi multilateral, folosit pentru îngrijirea pielii şi părului. Lasă pielea mătăsoasă, hrănită şi hidratată. Este potrivit şi pe pielea copiilor. Este apreciat şi pentru parfumul său fin, exotic.

NGREDIENTE: ulei din nucă de Cocos (cocos nucifera) organic
Gramaj: 100 gr
În perioada verii ambalajul este sticla brună pentru a împiedica scurgerea conţinutului.
Metoda de obţinere: obţinut prin presare la rece
Ţara de provenienţă: Filipine

Pret: 14,20RON

Ulei de Primula Bio 100ml

18,85RON

Primula serii, sau denumită altfel Luminiţa de seară este o floare originară din America de Sud, răspândită ulterior şi cultivată în zonele cu climatul temperat. Particularitatea ei este că înfloreşte numai vara, floarea deschizându-se seara, iar până a două zi la devine aproape uscată. Există numeroase specii ale primulei care sunt cultivate atât cu scop terapeutic cât şi decorativ, florile fiind de diferite culori şi forme.

Sinonime: evening primrose, luminiţa serii, luminiţa nopţii, primula serii, enotera.

Pret: 18,85RON

Ulei de Monoi de Tahiti 50ml

21,50RON

Uleiul de Monoi este un ulei emolient și hidratant, cu miros exotic de flori de tiare, florile specifice insulelor tahitiene.

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat, floarea specifică insulelor, Tiare (apreciată inclusiv în tratamentul eczemelor).
În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aminteşte de insulele exotice.

Pret: 21,50RON

Ulei de ricin Bio 100ml

17,50RON

Uleiul de ricin sau ulei de castor este un ingredient faimos pentru faptul că ajută la regenerarea şi înfrumuseţarea părului şi a pielii. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele.

INGREDIENTE: ulei de ricin (ricinus communis oil) organic

Cantitate: 100 ml
Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţ
Ţara de provenienţă: India
Aspectul: lichid clar, culoare gălbenă, vâscozitate ridicată, miros caracteristic

Componenţi principali: acid ricinoleic, palmitic, stearic, omega-6, omega-9, săruri minerale, enzime, vitamina E

Pret: 17,50RON

Pages

Subscribe to RSS - Nuci de Sapun